Tennistävlingar

Tennistävlingar hålls på flera olika nivåer. De mest populära är de som hålls på lokal, läns- och regional nivå, medan andra mer seriösa turneringar hålls på nationell nivå. För nybörjare är den enklaste typen av tennistävling att delta i Local Tennis League, som inkluderar matcher som spelas i en park eller ett samhälle. Många tennisarenor har också vanliga ligor, men dessa är svårare att hitta. Här är några idéer för att komma igång.

En tennisspelare måste först förstå reglerna. Först till kvarn är som att prata först på en dejtingapp. Bollen måste kontrolleras i hastighet och snurr så att den når mottagaren först. En serve är ett mycket kraftfullt slag och måste utföras med precision och noggrannhet. Det kan också göra eller bryta en poäng. Det finns många typer av tennistävlingar och var och en är viktig att lära sig. Här är några vanliga typer av tennistävlingar och deras regler:

Det första skottet i ett tennisspel kallas serven, som initieras av att en spelare servar bollen i luften. Serven måste landa diagonalt mittemot serviceboxen. Serveringen kan slås antingen överhand eller underhand. Serven som träffar nätet kallas ”let”, medan en serve som rör nätet anses vara en vinnare. Spelaren ska aldrig slå en låt eftersom upprullningsfasen av serven tillför betydande kraft till slaget.

Det andra skottet är forehanden. En tennisspelare måste kunna slå bollen med en bra mängd kraft. I US Open är första serven det bästa slaget i spelet, medan den andra serven är det bästa slaget att vinna matchen. Första serveringen är som att prata först på en dejtingapp. Det andra slaget är det bästa skottet, och det är också det kraftfullaste. Det tredje slaget är backhanden.

En servers serve startar en poäng. Han eller hon kommer att slå bollen till motsatt sida av serviceboxen. Servern måste ha en tillräckligt hög servehastighet för att nå den motsatta serviceboxen. Detta skott är känt som forehand. Det kan vara antingen överhand eller underhand. En let uppstår när en servers serve träffar nätet. En let kommer också att inträffa om en server missar en serve som har träffat nätet.

Första serven är en typ av slag som används i tennistävlingar. Det är ett avgörande skott eftersom det startar en poäng. Servern kastar bollen i luften och riktar den i den motsatta serviceboxen. Servern kan slå bollen under hand eller överhand. En let är när serven träffar nätet. Det är det mest kraftfulla skottet, som tillför betydande kraft. Men det är också det viktigaste.